Sportief gezond in de Natuur!


herfst in Eyckensteinsebos!

Als u graag gezond bezig bent of wilt zijn met uw lichaam en iets wilt doen voor uw geest, dan biedt de natuur fantastische mogelijkheden.
Heerlijk buiten zijn, op eigen kunnen, in de natuur in je eigen omgeving, een goede persoonlijke (medische) begeleiding en een gezellige groep; dat zijn de ingrediŽnten voor Nordic Walking bij Jacintha.

Nordic Walking is ECHT voor iedereen!
Ik heb sportieve jongeren in de groep, die jaarlijks nog naar de bergen gaan en anderen, zelfs boven de 80 jaar, die door het NW niet met een rollator hoeven te lopen....en zelfs nog wandelen in het bos!
Sportief wandelen met behulp van twee speciaal ontwikkelde wandelstokken (poles genaamd), zorgt ervoor dat alle spiergroepen in het lichaam gebruikt worden, maar ook dat het lichaam minder zwaar belast omdat de stokken ondersteunen, begeleiden en de bewegingen dempen.Super dus als je enkele, knie, heup, rug enz. klachten hebt
Het hele lichaam komt in beweging en de intensiteit bepaalt uzelf.
Dus ....probeer eens een introductieles!

Heeft u klachten (bijv. astma, een nieuwe heup, reuma, fibromyalgie, artrose, botontkalking, bekkeninstabiliteit, hoofdpijn, nek-schouder-armklachten en/of wisselde pijnklachten ...) dan is er eindelijk een gelegenheid met een groep mee te doen binnen je eigen mogelijkheden!!
Ook Jacintha is niet meer zo gezond (haha) En wist u dat Jacintha een gediplomeerde IVN-natuurgids en ook Gids natuurgebieden Nederland is, met heel veel kennis van de natuur?
Haar liefde voor de natuur wil ze graag met u delen. Daarnaast kent ze de bossen van Soest erg goed en haar richtingsgevoel zorgt ervoor dat we altijd weer terug komen bij het startpunt.

Ook nieuwsgierig geworden?
Volg eenmalig een introductieles!
De stokken (poles) krijgt u in bruikleen.


In de sneeuw in het Smithuyserbosch bij het Hilversumse Wasmeer


Nonnenland bij Lage Vuursche


Nonnenland


In de sneeuw


Maartensdijkse bos


Lage Vuursche


Lange Duinen


Hollandse Rading